Home

Beperkte heropening van de sport

Beste ouders-verzorgers en leden

De Nederlandse regering heeft op 6 mei aangekondigd welke versoepelingen er op verschillende momenten worden doorgevoerd ter bestrijding van de verspreiding van het Coronavirus. Vanaf 29 april mocht de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding in de buitenlucht trainen. Voor de jeugd in de leeftijd 13 t/m 18 jaar geldt dat zij zich tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden.  Vanaf 11 mei mag iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook hier geldt: alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten.

Als virus onder controle blijft, kan per 1 september en volgende stap worden gezet: alle binnensporten zijn dan weer mogelijk voor alle leeftijden. Sportwedstrijden kunnen dan plaatsvinden zonder publiek. Aangezien dat wij (sportclub Ittihad) hieronder vallen mogen wij pas per 1 september (1 juli) openen.  We staan met elkaar voor de opgave om met de beperkende maatregelen toch iets buiten te gaan doen. Daarom willen wij vanaf 2 juni beginnen in de buitenlucht trainingen op de Delftselaan. Tijdens het sporten moeten wij afstand houden van 1,5 meter. Mocht het kabinet daarin verandering aankondigen, dan wordt dit uiteraard gevolgd.

Nu we waarschijnlijk tot 1 september nog niet binnen mogen sporten, hebben wij besloten om in de buitenlucht alvast te starten met trainingen.

 

– De trainingen vinden plaats op dinsdag en zaterdag tussen 18:00-20:00

 

Blijf thuis bij symptomen COVID-19:

Verkoudheid

– Niezen

– Hoesten

– Keelpijn

– Moeilijk ademen en koorts

___________________________

Welkom bij sportvereniging “ITTIHAD”

Beste ouders, verzorgers en leden, er is maandagavond 23 maart 2020 na de persconferentie van het kabinet, waarin verscherpt maatregelen werden aangekondigd, maatregelen van kracht die tot 1 juni 2020 van kracht zijn.  er is een zekere  grote verwarring ontstaan over de vraag hoe zit het nu met sport /taekwondo activiteiten.

Wij zijn als sportclub genoodzaakt om de aangescherpte richtlijnen te volgen.

 

Ik ga vanuit dat tot 1 juni geen sport activiteiten meer plaats gaan vinden. Als de richtlijnen wijzigen voor de sportclubs, brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.

 

 
 
 
 
 
 

Vanaf morgen 11-5-2020 worden ook boetes uitgedeeld, dus een samenscholingsverbod van max 3 personen. De boetes zijn rond de 400 euro. Wij als sportclub lopen het risico om een boete te krijgen van 4000 euro.

Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie mij altijd bellen.

 

 

Met vriendelijke groet

Said Zibouh

 

 

 
 
 

IMG_0182

1.  De vereniging heeft ten doel het bevorderen en ondersteunen van actieve en passieve sportbeoefening alsmede het bevorderen van de sociale cohesie en het stimuleren van een actieve leefstijl van bewoners door het verbeteren van het bewegingsaanbod.

DSC01858

2. Van het doel is uitgesloten het doel beoefenen en het bevorderen van de beroeps sport.

DSC01854

3. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door:

a. wedstrijden te doen houden;

DSC00020

b. oefening van de leden en aspirant-leden te verzorgen;

c. evenementen op het gebied van sport te organiseren;

d. de nodige accommodatie aan te brengen en in stand te houden.

DSC01732

e. het stimuleren, bundelen en coördineren van diverse activiteiten van samenlevingsopbouw zoals Taekwondo, zaalvoetbal, voetbaltoernooien, sportevenementen, buurtactiviteiten en beweging voor ouderen.

 

IMG_0175