Home

Voor gezinnen met kinderen (zonder ooievaarspas) waar hulpverleners betrokken zijn, die ook niet in staat zijn om de contributie te betalen, is er altijd de mogelijkheid om met de hulpverleners te overleggen om een ooievaarspas aan te vragen. Tot de aanmelding is afgerond en bevestigd, kunnen de kinderen in ieder geval gratis bij ons sporten.

 

Ittihad is ook voor vluchtelingenkinderen.

Ook vluchtelingenkinderen kunnen bij ons sporten. Het is ook belangrijk voor deze kinderen om samen te sporten bij een sportclub. Sport en spel verbinden, kinderen maken er nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Deze kinderen zijn bij ons ook warm welkom op de club. Sportclub Ittihad wil deze kinderen helpen om lekker in hun vel te gaan zitten en goed kunnen ontwikkelen.

 

 

 

1-3-2021

binnensport mag nog niet maar vanaf 3 maart Buitensport tot 26 jaar wel mogelijk. 

beste leden ouders en verzorgers,

twee weken geleden stonden veel mensen op de schaats, vorige week konden we recht zeggen dat het voorjaarsreces is begonnen. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het prachtige winterweer en ook van de lente.

De corona maatregelen vragen veel van ieder uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de persconferentie van vorige week dinsdag gaf demissionair premier Rutte aan dat de Britse variant voor veel besmettingen zorgt, waardoor een derde golf onvermijdelijk lijkt. De lockdown en de avondklok blijven voorlopig dan ook van kracht maar gelukkig was er ook goed nieuws. Een aantal regels worden versoepeld, waaronder die voor buitensport. Vanaf 3 maart mogen mensen tot 26 jaar met meerder personen samen buiten sporten.

Wij zijn als bestuur ontzettend blij dat meer jongeren en jongvolwassen weer samen kunnen sporten bij hun vereniging. Het is een stap in de goede richting. Bewegen is essentieel voor onze lichamelijke en mentale gesteldheid, zeker nu tijdens de pandemie. Het gaat om meer dan bewegen. Minstens zo belangrijk is het sociale contact dat jonge mensen, door te sporten op hun club, weer kunnen hebben. 

wij gaan vanaf 3 maart gelijk starten met buitensporten op de sportpark De verademing Gaslaan. 

dinsdag van 17:00 uur tot 19:00 uur

Donderdag van 17:00 uur tot 19:00 uur

Zaterdag van 17:00 uur tot 19:00 uur

Houden jullie groepsAap in de gatten misschien kunnen wij ook op de voetbalkooi op de delftselaan sporten. 

Wij hopen dat binnensport zo snel mogelijk weer mag. 

 

 ————————————————————————————————————-

25 juni 2020

Versoepeling maatregelen per 1 juli 2020

Tijdens de persconferentie van afgelopen woensdag heeft het kabinet weer versoepelingen aangekondigd in de maatregelen tegen Coronavirus. Er wordt meer ruimte geboden om te sporten.

kort samengevat: per 1 juli is zowel binnen – als buitensport weer toegestaan. voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij daarbij normaal spelcontact mogen hebben. Echter, voor en na afloop van de sportbeoefening moeten sporters van 19 jaar en ouder 1,5 meterafstand tot elkaar te houden, ook in de kleedkamers en kantines. de kantines mogen weer open . hiervoor gelden wel allerlei regels waarbij de protocollen van de koninkrijken horeca Nederland leidend zijn.  

Dit natuurlijk mooi nieuws! jullie weten als geen ander hoe belangrijk het is dat we weer lekker kunnen bewegen, vooral met elkaar. Dat is goed voor de gezondheid, maar ook voor ons sociale leven.

Wij hebben helaas langer moeten wachten om weer normaal aan de slag te kunnen. Gelukkig hebben Wij Ittihad toch mogelijkheden gevonden om te sporten en daarom zijn wij op 2 juni 2020  in de buitenlucht begonnen met sporten.

Vanaf donderdag 2 juli gaan wij gewoon op normaal manier binnensporten, maar dan uiteraard op veilige afstand en volgens de gestelde maatregelen van RVIM. wij zien jullie 2 juli in de Gymzaal.


Beperkte heropening van de sport

Beste ouders-verzorgers en leden

De Nederlandse regering heeft op 6 mei aangekondigd welke versoepelingen er op verschillende momenten worden doorgevoerd ter bestrijding van de verspreiding van het Coronavirus. Vanaf 29 april mocht de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding in de buitenlucht trainen. Voor de jeugd in de leeftijd 13 t/m 18 jaar geldt dat zij zich tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden.  Vanaf 11 mei mag iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook hier geldt: alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten.

Als virus onder controle blijft, kan per 1 september en volgende stap worden gezet: alle binnensporten zijn dan weer mogelijk voor alle leeftijden. Sportwedstrijden kunnen dan plaatsvinden zonder publiek. Aangezien dat wij (sportclub Ittihad) hieronder vallen mogen wij pas per 1 september (1 juli) openen.  We staan met elkaar voor de opgave om met de beperkende maatregelen toch iets buiten te gaan doen. Daarom willen wij vanaf 2 juni beginnen in de buitenlucht trainingen op de Delftselaan. Tijdens het sporten moeten wij afstand houden van 1,5 meter. Mocht het kabinet daarin verandering aankondigen, dan wordt dit uiteraard gevolgd.

Nu we waarschijnlijk tot 1 september nog niet binnen mogen sporten, hebben wij besloten om in de buitenlucht alvast te starten met trainingen.

 

– De trainingen vinden plaats op dinsdag en zaterdag tussen 18:00-20:00

 

Blijf thuis bij symptomen COVID-19:

Verkoudheid

– Niezen

– Hoesten

– Keelpijn

– Moeilijk ademen en koorts

___________________________

Welkom bij sportvereniging “ITTIHAD”

Beste ouders, verzorgers en leden, er is maandagavond 23 maart 2020 na de persconferentie van het kabinet, waarin verscherpt maatregelen werden aangekondigd, maatregelen van kracht die tot 1 juni 2020 van kracht zijn.  er is een zekere  grote verwarring ontstaan over de vraag hoe zit het nu met sport /taekwondo activiteiten.

Wij zijn als sportclub genoodzaakt om de aangescherpte richtlijnen te volgen.

 

Ik ga vanuit dat tot 1 juni geen sport activiteiten meer plaats gaan vinden. Als de richtlijnen wijzigen voor de sportclubs, brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.

 

 
 
 
 
 
 

Vanaf morgen 11-5-2020 worden ook boetes uitgedeeld, dus een samenscholingsverbod van max 3 personen. De boetes zijn rond de 400 euro. Wij als sportclub lopen het risico om een boete te krijgen van 4000 euro.

Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie mij altijd bellen.

 

 

Met vriendelijke groet

Said Zibouh

 

 

 
 
 

IMG_0182

1.  De vereniging heeft ten doel het bevorderen en ondersteunen van actieve en passieve sportbeoefening alsmede het bevorderen van de sociale cohesie en het stimuleren van een actieve leefstijl van bewoners door het verbeteren van het bewegingsaanbod.

DSC01858

2. Van het doel is uitgesloten het doel beoefenen en het bevorderen van de beroeps sport.

DSC01854

3. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door:

a. wedstrijden te doen houden;

DSC00020

b. oefening van de leden en aspirant-leden te verzorgen;

c. evenementen op het gebied van sport te organiseren;

d. de nodige accommodatie aan te brengen en in stand te houden.

DSC01732

e. het stimuleren, bundelen en coördineren van diverse activiteiten van samenlevingsopbouw zoals Taekwondo, zaalvoetbal, voetbaltoernooien, sportevenementen, buurtactiviteiten en beweging voor ouderen.

 

IMG_0175