Home

Sluit het oude jaar goed af en geeft een sportief begin aan het nieuwe jaar 2019 !!!. op 31 december 2018 organiseert Ittihad voor de vierde keer een oud & nieuw zaalvoetbaltoernooi in de sporthal de Houtzagerij Den Haag.  Er kunnen maximaal 12 teams meedoen. Het toernooi begint om 9:30 en duurt tot 16:00 uur. Voor meer informatie en inschrijving  kunt contact opnemen met Said Zibouh 0623390144.

 

 

 

 

Voetbalclub Ittihad doet het laatste tijd goed, de club heeft tijdens mei vakantie 2018 twee toernooien gewonnen onder 15.

Sportclub Ittihad heeft op zondag 29 april 2018 Al Hidayah voetbaltoernooi voor derde keer op een rij gewonnen. Al Hidayah toernooi wordt elke jaar door As-soena moskee georganiseerd. In 2017 en 2016 heeft Ittihad ook deze toernooi gewonnen.

Succesvolle COPA AGGA 2018  7 x7 voor onder 15. gespeeld op woensdag 2 mei 2018. Meer dan tien Haagsche teams deden hieraan mee waarin uiteindelijk in de finale voetbalschool Futshball moest aantreden tegen Ittihad voetbalclub. Het bleef in de finale gelijk en ook een verlenging bleek niet genoeg om een winnaar uit de wedstrijd te komen. De wedstrijd is beëindigd met 3 tegen 3. Uiteindelijk er moesten strafschoppen aan te pas komen waarbij futshball met 5-4 heeft gewonnen.

vele talenten waren aanwezig op het toernooi en zowel bekende oude voetbalgezichten als nieuwe stonden langs de zijlaan te genieten van de spannende wedstrijden en mooie acties van de spelers die een plezierige dag van hebben gemaakt.

 

Sluit het oude jaar goed af en geef een sportief begin aan het nieuwe jaar !!!

 

Op 31 december 2017 organiseren wij voor de derde keer een oud & nieuw zaalvoetbaltoernooi in sporthal de houtzagerij Den Haag.

daar moet je dus bij zijn !!!

ook dit jaar doen er ongeveer 12 teams mee. Inschrijven kan tot 27 december 2017. leeftijd vanaf 2003 ( D en C  spelers).

De dag begint om 9:00 uur en zal tot 16:00 uur duren. Er zijn leuke prijzen te winnen en er is een lunchpakket bij inbegrepen.

De teams worden geacht te melden om 9:30 bij het centrale punt in de zaal. Deelname aan het voetbaltoernooi is gratis en geheel op eigen risico.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Said Zibouh 0623390144

Twee spelers van Ittihad bij Jongeroranje onder 15. 

  • Profvoetballer worden is jouw grote droom. Je ziet jezelf al schitteren in grote stadions terwijl duizenden uitzinnige fans je naam scanderen. Iedere wedstrijd weer hoop je ontdekt te worden.
  • twee spelers van sportvereniging Ittihad doen met jonger oranje mee:
  • Mouad Zibouh is voor tweede keer geselecteerd voor jonger oranje O15
  • Ismail Afellah is dit jaar ook geselecteerd voor jonger oranje O15.

Welkom bij sportvereniging “ITTIHAD”

1.  De vereniging heeft ten doel het bevorderen en ondersteunen van actieve en passieve sportbeoefening alsmede het bevorderen van de sociale cohesie en het stimuleren van een actieve leefstijl van bewoners door het verbeteren van het bewegingsaanbod.

2. Van het doel is uitgesloten het doel beoefenen en het bevorderen van de beroeps sport.

3. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door:

a. wedstrijden te doen houden;

b. oefening van de leden en aspirant-leden te verzorgen;

c. evenementen op het gebied van sport te organiseren;

d. de nodige accommodatie aan te brengen en in stand te houden.

e. het stimuleren, bundelen en coördineren van diverse activiteiten van samenlevingsopbouw zoals Taekwondo, zaalvoetbal, voetbaltoernooien, sportevenementen, buurtactiviteiten en beweging voor ouderen.

 

Zie foto’s activiteiten

IMG_0182

 

DSC00020

 DSC01854

DSC01858

DSC01732

 

IMG_0175