Nederlandse top scheidsrechter

 

Mohammed Argoubi beste
Nederlandse top scheidsrechter

 

Mexico 175

Mohammed (54) was als enige scheidsrechter uit Nederland uitgenodigd voor het WK Taekwondo voor junioren en de kwalificatiewedstrijden voor de eerste Olympische spelen voor junioren.
Mexico 175

De wedstrijden werden gehouden in Tijuana in Mexico. De kwalificaties voor de Olympische spelen voor junioren op 03 en 04 maart en de wereldkampioenschappen van 06 tot en met 09 maart. Mohammed is al jarenlang een zeer gewaardeerd scheidsrechter op het hoogste taekwondo wedstrijdplatform maar was desondanks zeer verrast dat uit een bestand van in totaal 87 scheidsrechter hij tot een van de vijf beste scheidsrechters werd uitgeroepen. Dit betekent dat hij ook voor de in augustus in Singapore te houden Olympische spelen voor junioren wordt uitgenodigd.